Saturday, March 22, 2008

No Comment :|

Imi permit sa postez o stire de pe rapidisti.ro . Dupa cum spune marele Mircea Badea: "Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul !"

Azi în Germania / Arbitrul de la Duisburg - Hannover lovit în cap, meciul a continuat

Se întîmplă şi în Germania! La numai două zile de la meciul dintre Rapid şi Steaua, cînd Deaconu a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribună, centralul partidei Duisburg - Hannover (1-1), disputată astăzi, a avut aceeaşi soartă. Finalul a fost însă diferit faţă de deznodămîntul de pe Giuleşti

Arbitrul Wagner din Kriftel a fost lovit la meciul de astăzi dintre Dusiburg şi Hannover cu un obiect aruncat din tribunele ocupate de suporterii echipei gazde. Centralul a decis însă ca partida să continue şi a fost dusă la bun sfîrşit.

1 comment:

Fata Care Aduce Moartea said...

va nasteti rapidisti, nu mai puteti acum de dragoste pt ekipa 8-) va doare fix in pla si nici acolo. sunteti niste frustrati, motiv pt care va plangeti acum si cautati pretexte. a fost o intamplare reala si s-a reactionat corect! ar fi trebuit, ca sa va multumeasca pe voi, sa astepte arbitrul vreun scaun in cap?? sunteti PENIBILI! nu mai jucati fotbal de mult timp si totusi aveti pretentii, ma mir k nu va e rusine. iar cultura... cultura lasa de dorit... citatul nu apartine lui mircea badea, kre pare sa fie un model pt voi, ci e un adevar general valabil!