Wednesday, July 9, 2008

Rapid 2008-2009

Am reusit sa aducem un mare mare portar dupa parerea mea. Nu oricine trece prin curtea Barcelonei si mai si joaca pe acolo. Chiar daca tot vad pareri care spun ca Rapidul este in degringolada, ca suntem slabi, ca nu avem conducere vreau sa cred ca nu e asa. Coman incepe sa uite ca joaca la Rapid, macar de dragul suporterilor ar trebui sa taca si sa nu comenteze in felul acesta. In fine, eu sunt foarte impresionat de cum ar putea arata Rapiduletul sezonul viitor. FZR !!

2 comments:

Anonymous said...

Andi, gresesti. Gresesti foarte tare daca tu crezi toate prostiile pe care ni le arunca in ochi aia doi. Daca iti amintesti, Taher are doua zile si-o zi la echipa asta si a zis ca Dani se crede vedete. Nu stiu cum sa-ti spun, dar rezultatele din ultimii ani le-am avut datorita unui singur portar. Coman a tinut in spate echipa asta. Si daca iti amintesti a jucat in ghips, rupt, distrus. A dat tot pt. echipa asta. Si are avea dreptul sa ceara foarte multi bani. Ca sa revin la subiectul initial, te asigur ca toate declaratiile conducatorilor sunt facute pt. a strange cu usa. Coman nu cere 500.000, dar ar vrea un salariu bun. Ei nu vor sa-i dea si astfel il discrediteaza in presa in speranta ca va ceda si va semna pe mai putin.
Toate ca toate, dar daca te uiti vara asta Rapidul a pierdut cei mai mari rapidisti din echipa. Pancu, simbolul nostru, Coman, singurul jucator aplaudat anul trecut la fiecare meci din giulesti indiferent de rezultat si Sapunaru, unul care si-a trait copilaria in peluza giulesteana. Nu e ciudat?
Andi, noi nu suntem CFR Cluj sa avem 10.000 de oameni in tribuna care se uita la meci ca la teatru. Noi suntem Rapid. Si-ai sa vezi pe 19, la meciul de prezentare, ca noi, cei din tribuna nu uitam ce s-a intamplat vara asta.

zandi said...

stiu adi. nu am ce sa completez la ce ai spus tu... dar ce vreau sa spun e .. ca sa ma astepti cu bratele deschise la intrare pe stadion ne vedem acolo la fiecare meci anul asta :X