Tuesday, July 15, 2008

Time Out !

Tin sa anunt ca din aceasta noapte blogulezzu` de fata va lua o pauza de cateva zile, respectiv pana duminica, si cum duminica nu am sa am chef sa scriu si nici timp probabil, va lua o pauza pana luni ..cred si sper in acelasi timp. Ce fac in perioada de pauza? Ma duc nitel pana in capitala iubitei noastre patrii, si chiar daca prezentarea asta suna cam comunist, nu am sa ma duc la Targoviste cum o facea nenea Nicu, ci in al nostru calduros la propriu si mai putin la figurat, Bucuresti. Treptat am sa devin un, mai intai, mic student la ceva uman foarte probabil (cel putin asta e gandul cu care plec de acasa.. cine stie ce mi se mai nazareste pe drum).
Plec acusi, nu au mai ramas decat, stai sa ma gandesc bine..(dupa o pauza de 25 de secunde) 2 ore si 55 de minute, cand imi voi urca fundul intr-un microbuz probabil (sper ca nu) aglomerat si am sa pornesc spre un sud de tara, dupa asteptarile mele ceva mai uscat si mai calduros decat ziua de astazi.
Gata, va urez sa va ploua Piatra Neamtu mult si bine, adica pana ma intorc eu si tot atunci sa ne topim cu totii de caldura. E bine .. da? sper ca nu e nimeni nemultumit si daca e .. ce daca?:)) uite ca deja incep sa am comportament de capitalist..adica bucurestean. capitlist e alta tampenie..
hai salutttttttttt

No comments: