Saturday, September 27, 2008

Liga a la Mitica

Zilele astea tot aud niste replici foarte interesante iesite din gurile aurite ale conducatorilor de club din Romania. Mai intai, Dinu Gheorghe spune ca favorite la titlu sunt Dinamo si Steaua ( exact in ordinea asta), nimic foarte neobisnuit pana aici, chiar daca nu ele sunt echipele care eu impresionat prea mult pana in etapa in care ne aflam. Mai apoi vine Gigi Becali cu al lui ton mistocaresc si spune ca Dinamo nu intra in ecuatia castigarii campionatului si ca Steaua si CFR se vor duela pentru suprematie. Oricum pe Becali nu il crede nimeni..
Aseara dupa un meci anost, cu 2 goluri stupide si cateva suturi mai acatarii derbyul de shampion lig s-a terminat nedecis 1-1. CFR si Steaua neimpresionand dupa parerea mea, spectacolul fiind trimis undeva in necunoscut de jocul tacticizat. Lucrul care mi s-a parut a fi punctul culminant a fost declaratia lui Paszkany, care spune, curios sau nu, ca Dinamo e favorita la titlu. De ce? Ca a batut la Bistrita ? Trebuie sa fii prost sa nu pricepi ce tot spun oamenii astia. E clar, e anul lui Dinamo, iar cand vine vorba ei nu mai exista vreun dubiu ca cineva vorbeste doar ca sa se afle in seama. Toata lumea stie cam care sunt treburile in groapa. Asa ca, bagati tot ce aveti la pariuri pe ei la castigarea campionatului. Castig SIGUR !!

P.S. : Poli Timisoara e pe primul loc, adunat cele 6 puncte penalizare si veti vedea si voi asta. La egalitate cu Dinamo, dar cu un golaveraj mai bun. Urziceni, trebuia sa invinga etapa trecuta pe Craiova daca ii dadea voie Craciunescu Jr. . Frumos fotbalul in Romania, nu?

No comments: