Monday, September 22, 2008

Puteam sa o patim si noi

Sambata a avut loc derbyul reprezentatelor germaniei in cupa uefa ce sta in fata echipelor noastre, adica Rapid si Urziceni. Wolfsburg a intalnit pe teren propriu prima clasata din 1.Bundesliga si a surclasato cu un scor de neprezentare. Un 3-0 scurt si fara drept de apel pentru adversarii echipei lui Dan Petrescu. Goluri marcate in munutele 15, 23 si 28 au facut ca meciul sa nu aiba istoric.

Rapid a scapat cu un 1-0 venit din penalty reusind sa stopeze multe din actiunile nemtilor multumita unei aparari aproape exacte si unui Pardo in zi mare.

Pe 2 octombrie vine returul, iar Hamburg incepe sa isi faca probleme pentru calificarea in faza grupelor. Urziceniul viseaza cu ochii deschisi dupa meciul de pe AOL Arena (unde trebuia sa primeasca un penalty destul de clar din ce am inteles).

In schimb, in Giulesti se anunta un meci cu scantei. Rapid cauta linia de redresare in timp ce lupii verzi sunt la turatie maxima.
Momentan nu putem decat sa spera si sa ne multumim ca am luat bataie doar cu un singur gol. Obiectiv mic, dar dar care poate insemna doar un prim si neinsemnat pas un drumul catre calificare.

No comments: