Wednesday, September 17, 2008

Punctaj maxim !

Toata presa, televiziunile, siteurile din Romania si chiar de peste hotare au inundat populatia cu laude la adresa CFRului. Din aceasta cauza nu vreau sa mai analizez si eu factorii care au dus la acest rezultat superb. Tin doar sa ii felicit pe jucatori pentru modul in care au luptat. Bravo baieti!

Am observat, insa, ca alt aspect nu a fost luat in seama de cei care se ocupa de acest fenomen. Inainte de acest sezon ne speriam ca numarul mare de echipe cu care ne prezentam anul acesta in cupele europene ne-ar putea diminua coeficientul de tara si implicit sa pierdem aceasta pozitie fruntasa care ne ofera numai putin de 7 locuri in elita europeana. Deocamdata avem punctaj maxim ! Aici nu iau in considerare Intertoto de unde vin foarte, foarte putine puncte, cred ca 0,5 pe victorie. Oricum, 2 victorii ale Vasluilui in primul tur al Cupei Uefa si victoria de aseara inseamna maxim posibil pana acum.

Am inceput bine, nu? Drumul e lung insa ! Mult Succes Romania ! Hai RAPIDDDD !

Pronostic: Steaua - Bayern 1-2

2 comments:

Anonymous said...

Chiar daca ieri am clacat, am sa dau un pronostic si azi, avand in vedere ca, cunosc mai bine Bayern Munchen decat Roma si CFR.
Asadar, daca nemtii inscriu prima data, atunci mai dau 1-2 goluri.
Daca inscrie Steaua prima, atunci sunt mari sanse sa egaleze Bayern.
Insa, daca Steaua inscrie pe final, atunci s-ar putea sa castige. Si ar mai avea o sansa sa castige: Pe atacurile sale, Steaua trebuie sa joaca rapid si eficient, cam cum a jucat CFR-ul aseara..iar daca fac si cea mai mica greseala, Steaua poate pierde meciul.

Anonymous said...

Deci, pronostic 1-3.